Inloggen
Emailadres:
Wachtwoord:


Categorieen
   Demping

   Koelers

Winkelwagen
0 artikelen

Subtotaal: € 0,00

Snel zoeken
Informatie
Garantie
Algemene Voorwaarden
Bedrijfsprofiel
Shop Uitleg
Service & Reparatie
Verzendprocedure
RMA formulier
Contact
Nieuwsbrief
Opmerking: Geregistreerde gebruikers ga naar: Mijn account om u aan/af te melden voor de nieuwsbrief.

E-Mail Adres:

Uw naam:

be quiet! :: Dempende matten voor Midi-Tower BGZ13   

€ 24,32 (incl. 21% btw)
Voorraad leverancier: 3

Dit product is op zaterdag 06 juni, 2015 toegevoegd.
Noise Absorber Kit

be quiet!, één van de eerste producenten van geluiddempende matten voor PC's, lanceert de nieuwste generatie van zijn bestseller op de markt.Ondanks de talrijke, met succes doorstane tests zijn de oorspronkelijke geluiddempende matten andermaal verbeterd.De individuele matten laten zich gemakkelijk op maat snijden en in de computerkast lijmen.

Door gebruikmaking van speciale materialen bieden deze sets een optimale isolatie en zijn zij gemakkelijk installeerbaar. Deze aantrekkelijke fleece-coating elimineert het geluid vanuit het binnenste van de PC-behuizing, het bitumineuze vilt zorgt voor de isolatie tegen trillingsgeluid dat door de behuizing zelf voortgebracht wordt en de schuimmat voorkomt dat geluid via de voorzijde van de behuizing ontsnapt.

De individuele componenten van de sets zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat u computerbehuizing voorzien wordt van de best mogelijke isolatie.

Deze set geluiddempende matten wordt in een aantrekkelijke verkoopverpakking geleverd.Een installatiehandleiding is bijgesloten.

Klik hier voor de technische specificaties >>


Copyright 2002-2018 ICEcat.biz | Disclaimer

iDeal